DITII CONTRACTUALE GENERALE
CONDITII CONTRACTUALE GENERALE
Drepturi si obligatii
Acesti Termeni si conditii generale (denumiti în continuare "TCG") sunt obligatorii pentru Rapcity Ungaria Kereskedelmi Szolgáltató Kft (denumit în continuare "Furnizorul de servicii"), precum si a furnizorului de servicii.
serviciile de comert electronic furnizate de către Furnizor prin intermediul site-ului www.rapcity.hu (denumit în continuare "client") care utilizează serviciile de comert electronic furnizate de către prestator.
(Furnizorul de servicii si Clientul, denumite în continuare în mod colectiv "Părtile"). CCG se aplică tuturor tranzactiilor juridice si servicii furnizate prin intermediul site-ului www.rapcity.hu, indiferent de indiferent dacă este efectuată din Ungaria sau din străinătate, de către prestatorul de servicii sau de către furnizorul de servicii sau de către intermediarul acestuia.
DATELE FURNIZORULUI DE SERVICII:
- Nume: Rapcity Hungary Kft.
- Sediul social: 8000 Székesfehérvár, Becskereki utca 16.
- Adresă de corespondentă:1073 Budapesta, Kertész utca 24-28.
- Serviciul clienti: a se vedea mai multe detalii 1.7
- Număr de telefon: +36 1 443 3023
- Adresa de e-mail: info@rapcity.hu
- Numărul de înregistrare al societătii: 07-09-011981
- Denumirea instantei de înregistrare: Fejér County Court, în calitate de tribunal comercial
- Număr de identificare fiscală:13676582-2-07
Locul de stabilire a furnizorului de servicii:
- Operator: Visionsoft Üzleti Megoldások Kft.
- Sediul social: 1149 Budapesta, Pósa Lajos utca 51.
- Contact: (36-1) 412-2870 info@visionsoft.hu
1. INFORMATII GENERALE, CONTRACT ÎNTRE PĂRTI SITE
1.1. servicii de comert electronic furnizate pe site-ul www.rapcity.hu (denumit în continuare "site-ul"). denumit în continuare "site-ul web") (denumit în continuare "Rapcity Online"). Magazin). În plus, prezentele CGV se aplică tuturor operatiunilor comerciale tranzactii pe teritoriul Ungariei între părti, astfel cum sunt definite în prezentul acord. Prezentul acord se aplică tuturor tranzactiilor dintre părtile la care se încheie prezentul acord între părtile la prezentul acord. Achizi?ia din magazinul online Rapcity.hu este supusă comertului electronic. servicii, privind anumite aspecte ale serviciilor societătii informationale 2001 ("Elkertv.").
1.2. Achizitionarea în magazinul online Rapcity.hu prin plasarea unei comenzi electronice Puteti achizitiona online prin comandă electronică, asa cum se specifică în prezentele CCG.
1.3. O parte semnificativă a serviciilor magazinului online Rapcity.hu este disponibilă pentru toti utilizatorii, chiar si fără înregistrare. Cu toate acestea, unele servicii sunt supuse înregistrării (si apoi autentificării), pe care oricine are dreptul să o facă, asa cum se prevede în CGC.
1.4 După plasarea comenzii, contractul poate fi modificat sau reziliat în mod liber si fără consecinte până la îndeplinirea acestuia. Acest lucru se poate face prin telefon sau e-mail. Contractul încheiat între părti prin achizitionarea bunurilor se încheie în scris, în limba maghiară. Furnizorul de servicii îl arhivează si îl păstrează timp de 5 ani de la încheierea sa si îl face accesibil ulterior.
1.5 Limba contractului este limba maghiară.
1.6 Furnizorul de servicii nu se supune niciunui cod de conduită.
1.7. Serviciul Clienti: Rapcity Hungary Kft.
Biroul de servicii pentru clienti.
Nu este posibil să vă întâlnii personal la adresa serviciului pentru clienti. Clientul poate doar contactul prin e-mail sau telefonic cu Serviciul Clien?i.
Serviciul de asistentă telefonică pentru clienti este disponibil în următoarele ore. disponibile pe pagina următoare:
De luni până vineri: 8.30 - 17.30
Sâmbătă-Duminică: Închis
Telefon: +36 1 443 3023
Scrierea unui mesaj
Adresa de internet: www.rapcity.hu
2. ÎNREGISTRARE
2.1. Vă puteti înregistra completând formularul de înregistrare de pe pagina principală, în meniul Înregistrare. Este necesară o adresă de e-mail reală si o parolă la alegere, De asemenea, trebuie să furnizati informatii de facturare (nume, adresă, număr de telefon). Acestea sunt pot fi modificate înainte de a plasa o comandă. Clientul trebuie să furnizeze următoarele informatii pe site-ul web Prin înregistrarea pe site-ul web, clientul declară că acceptă prezentele CCG si politica de confidentialitate publicată pe site-ul web. Politica de confidentialitate si că acceptă termenii si conditiile din Politica de confidentialitate. consimtământul pentru prelucrarea datelor din Politica de confidentialitate.
2.2. Furnizorul de servicii pentru datele furnizate de către Client care sunt incorecte si/sau inexacte Furnizorul de servicii nu este răspunzător pentru niciun prejudiciu care rezultă din uitarea parolei de către client sau din faptul că parola a devenit accesibilă persoanelor neautorizate din orice motiv care nu poate fi atribuit furnizorului de servicii. Furnizorul de servicii tratează fiecare înregistrare ca pe o singură persoană. Este posibil să modificati datele înregistrate anterior după conectare, făcând clic pe link-ul Personal Settings (Setări personale) si accesând elementul Change Personal Data (Schimbare date personale) din meniu¨, care poate afecta, de asemenea, datele comenzilor active. Furnizorul de servicii nu este răspunzător pentru nicio daună sau eroare care rezultă din modificarea datelor înregistrate de către client.răspunderea pentru orice daune sau erori cauzate de utilizarea informatiilor.
2.3 ANULAREA ÎNREGISTRĂRII
2.3.1. Clientul are dreptul de a-si anula înregistrarea în orice moment, trimitând un e-mail la Serviciul Clienti mesajul către client. La primirea mesajului, furnizorul de servicii ia imediat măsuri pentru stergerea înregistrării. Datele de utilizator ale Clientului vor fi sterse imediat după anulare. din sistem; cu toate acestea, acest lucru nu va afecta datele referitoare la comenzile deja plasate. si documentele referitoare la comenzile care au fost transmise si nu are ca rezultat stergerea acestor date. După îndepărtare, se va efectua datele nu mai pot fi restaurate.
2.3.2. Clientul este singurul responsabil pentru păstrarea confidentialitătii datelor de acces ale utilizatorului (inclusiv, în special, a parolei). În cazul în care clientul constată că parolele furnizate în timpul înregistrării au fost accesate de o tertă parte neautorizată, acesta trebuie să îsi schimbe imediat parola si, dacă se suspectează că terta parte utilizează în mod abuziv parola în orice mod, acesta trebuie să notifice în acelati timp furnizorul de servicii.
2.3.3. Clientul se angajează să actualizeze datele cu caracter personal furnizate în timpul înregistrării, după cum este necesar, pentru a se asigura că acestea sunt actualizate, complete si exacte.
3. APLICATIE
3.1. Proprietătile esentiale, caracteristicile si instructiunile de utilizare ale produselor care urmează să fie achizitionate pot fi obtinute de pe pagina de informatii a articolului specific, proprietătile reale detaliate ale produselor fiind incluse în instructiunile de utilizare care însotesc produsul. Se consideră că prestatorul de servicii si-a îndeplinit obligatiile contractuale dacă produsul are caracteristici mai favorabile sau preferabile decât informatiile furnizate pe site-ul web sau în instructiunile de utilizare. În cazul în care aveti întrebări despre bunuri înainte de cumpărare, serviciul nostru de asistentă pentru clienti vă stă la dispozitie. Produsul pe care îl vindem este, acolo unde acest lucru este cerut de lege instructiunile de utilizare a bunurilor pe care le vindem sunt furnizate împreună cu bunurile. Dacă, din întâmplare, nu primiti instructiunile obligatorii împreună cu bunurile, vă rugăm să contactati serviciul nostru de asistentă pentru clienti imediat înainte de a utiliza bunurile si le vom înlocui. În cazul în care aveti întrebări cu privire la calitatea, caracteristicile esentiale, utilizarea sau capacitatea de utilizare a oricăruia dintre bunurile de pe site-ul web Dacă aveti nevoie de mai multe informatii decât cele furnizate pe site-ul web, vă rugăm să contactati serviciul nostru pentru clienti, ale cărui detalii si date de contact sunt prezentate în sectiunea 1.7.
3.2. Pretul de achizitie este întotdeauna suma indicată în dreptul produsului selectat, care, dacă nu este TVA-ul este deja inclus. Pretul de achizitie al produselor nu include costurile de livrare.
3.3. Furnizorul de servicii îsi rezervă dreptul de a modifica preturile produselor comandate de pe site-ul web. Furnizorul îsi rezervă dreptul de a modifica preturile produselor disponibile pe site. Această modificare nu va afecta negativ pretul de achizitie al produselor deja comandate. Online Atunci când se efectuează o plată online cu cardul de credit, trimiterea notificării electronice de plată si primirea produsului, nu vom putea rambursa nicio reducere de pret. restituire. Este nevoie de cel putin 24 de ore pentru a verifica securitatea unei tranzactii de plată online. după care produsul nu poate fi acceptat decât după aceea.
3.4. În cazul în care, în pofida tuturor măsurilor de atentie, prestatorul de servicii plasează un pret incorect pe site-ul web, în special în ceea ce priveste un pret în mod clar incorect, de exemplu, un pret care diferă în mod semnificativ de pretul general acceptat sau estimat al produsului, sau o eroare de sistem (de ex. pret scăzut din cauza unei erori IT) În cazul unui pret de "0" Ft sau al unei sume mai mici decât pretul de achizitie al produselor, din cauza unei erori de sistem sau a unei erori de sistem, furnizorul nu este obligat să livreze produsul la pretul incorect, dar poate oferi livrarea produsului la pretul corect, în cunostintă de cauză clientul putându-si retrage intentia de cumpărare. Furnizorul de servicii îsi rezervă dreptul de a remedia dezavantajul care rezultă din pretul incorect prin aplicarea unui cupon de reducere individual pentru client.
În special, dar nu în mod exclusiv, se consideră preturi incorecte următoarele:
- un pret vădit incorect, nerealist, care este de notorietate pentru produsul/serviciul în cauză, pretul general acceptat;
- un pret de 0" Ft care poate apărea din cauza unei erori de sistem (de exemplu, o eroare IT) sau un pret care nu este mai mică decât pretul de achizitie al produselor;
- alt pret care arată o discrepantă izbitoare în valoare
Furnizorul de servicii nu va fi responsabil pentru orice indicatie de pret rezultată din erori de introducere a datelor, erori, eronate, greseli etc., în
în cea mai mare măsură permisă de lege. În cazul unui pret incorect, Clientul are dreptul, până la sau de la data comunicării pretului corect termenul prevăzut de lege.
3.5. Numai clientii înregistrati care au completat toate câmpurile necesare pentru comandă. (În cazul în care clientul completează orice câmp în mod incorect sau incomplet, un mesaj de eroare va fi trimis la adresa Furnizorul de servicii este răspunzător pentru comanda incorectă si/sau inexactă a Clientului. clientul este răspunzător pentru orice întârziere în livrare sau orice altă problemă sau eroare datorată unor detalii de comandă incorecte sau furnizate în mod eronat pentru orice erori, defectiuni sau alte erori sau defectiuni ale clientului.
Puteti plasa o comandă în magazinul online Rapcity.ro prin logare după înregistrare si apoi folosind cosul de cumpărături. Clientul poate comanda produsele selectate în produse pe pagina de detalii a produsului care apare după ce faceti clic pe produsele selectate. Butonul "Add to Cart". Pentru a vizualiza si edita continutul cosului, faceti clic pe butonul Faceti clic pe pictograma cosului din partea dreaptă a site-ului, unde puteti introduce cantitatea dorită din fiecare produs sau stergeti continutul cosului ("Goliti cosul"). Furnizorul de servicii se angajează să rezerve produsul selectat timp de 10 minute după adăugarea acestuia în cosul de cumpărături. Client timp de 10 minute. Acesta este timpul disponibil pentru finalizarea comenzii. În cazul în care După ce clientul a finalizat continutul cosului, acesta poate face clic pe butonul "Pasul următor" din ecranul care apare. să se conecteze la site-ul web sau să se înregistreze pentru a-si plasa comanda. pentru a vă plasa comanda. Apoi veti putea alege între diferite modalităti de livrare sau să introducesi detalii de facturare si livrare. După ce asi furnizat toate informatiile necesare si asi selectat si asi selectat metoda de livrare, puteti verifica starea comenzii dvs. făcând clic pe butonul "Pasul următor". înainte de a plasa comanda, modificati adresa de facturare si de livrare, selectati optiunea modalitătile de plată si de livrare si adăugasi un comentariu la comanda dumneavoastră. Pentru a plasa comanda, faceti clic pe "Închide comanda" pentru a trimite oferta. Comanda se plasează apoi prin apăsarea butonului "Închide comanda", care creează o obligatie de plată pentru Client.
3.6 Pretul de achizisie al produselor afisate pe site este indicat fără TVA si alte taxe publice. Pretul de achizisie afisat în dreptul produselor nu include costul de livrare. Cu toate acestea, nu se vor percepe costuri suplimentare de ambalare. Pretul produselor este indicat în lei românesti (RON).
3.7 Pentru prima săptămână de la lansarea pantofilor nostri, 1/CUSTOMER este în vigoare, interzis cantitate, toate comenzile si toate perechile vor fi RESET. Online Vom rambursa pretul de achizisie al oricărui articol plătit online cu cardul de credit.
4. CORECTAREA ERORILOR DE INTRODUCERE A DATELOR
4.1. magazinul online în orice moment în timpul procesului de comandă si până când comanda este trimisă furnizorului. interfata comenzii (de exemplu, făcând clic pe "Remove from cart"). nu finalizează comanda, continutul cosului său de cumpărături va fi golit automat după 15 minute.
5. CARACTERUL OBLIGATORIU AL OFERTEI, AL CONFIRMĂRII, AL ÎNCHEIERII CONTRACTULUI
5.1. fără întârziere, prin intermediul unui e-mail de confirmare automată, în termen de cel mult 48 de ore, către Client E-mailul de confirmare trebuie să contină detaliile achizisiei sau ale înregistrării. (de exemplu, informatii de facturare si de expediere), ID-ul comenzii, numărul comenzii, numărul de data comenzii, lista articolelor comandate, cantitatea de articole comandate, numărul de pretul produsului, costurile de transport si suma finală de plată. Acest e-mail de confirmare va fi trimis doar să informeze clientul că comanda sa a fost primită de către furnizor.
5.2 Acest e-mail de confirmare din partea Furnizorului de servicii nu constituie o ofertă din partea Clientului. acceptarea unei oferte de către Client, având în vedere că, pe baza comenzii trimise de Client, Prestatorul de servicii prelucrarea si verificarea cantitătii si calitătii comenzii clientului.
5.3. Clientul va fi scutit de obligatia de a depune o ofertă dacă, fără întârziere si nu mai târziu de 48 de ore de la Clientul nu primeste e-mailul de confirmare din partea Furnizorului de servicii cu privire la comanda trimisă.
5.4. În cazul în care Clientul a trimis deja comanda sa către Prestatorul de servicii si observă o eroare în e-mail de confirmare, acesta trebuie să raporteze acest lucru în termen de 1 zi la Prestatorul de servicii în termen de o zi de la primirea confirmării e-mailului sau poate face acest lucru atunci când Prestatorul de servicii contactează clientul prin telefon. Furnizorul prin telefon, pentru a evita executarea unor comenzi nedorite.
5.5. Contractul se consideră încheiat numai în momentul în care Prestatorul de servicii acceptă comanda Clientului, care este confirmată Clientului printr-un e-mail separat, numit notificare de livrare, în care Clientul este informat cu privire la conditiile de livrare.
5.6. O comandă prin e-mailul de confirmare specificat în clauza 5.5 din prezentele CGV este considerată un contract încheiat prin mijloace electronice, care este reglementat de Legea V din 2013 privind Codul civil, Legea CVIII din 2001 privind anumite aspecte ale serviciilor de comert electronic si ale serviciilor societătii informationale. Contractul se supune prevederilor Hotărârii Guvernului 45/2014 (II.26.) privind normele detaliate ale contractelor dintre consumatori si întreprinderi si tine cont de prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European ?i a Consiliului privind drepturile consumatorilor. a Directivei europene privind drepturile consumatorilor.
6. LIVRARE, CONDI?II DE PLATĂ ?I REDUCERI
6.1. Furnizorul va livra gratuit bunurile comandate si solicitate spre livrare de către o companie de transport dacă valoarea brută a comenzii date depăseste suma de 650,- RON. În caz contrar, furnizorul percepe o taxă brută de livrare de 30 RON. În nici un caz Furnizorul nu va efectua livrarea dacă valoarea cosului este mai mică de 40,00 RON. În cazul livrării contra ramburs, taxa de manipulare pentru plata ramburs este de 7,00 RON. Dacă comanda Clientului este mai mică decât valoarea de mai sus, functia de livrare de pe Site nu va fi disponibilă. În cazul în care un client primeste mai multe comenzi în aceeasi zi, acestea vor fi considerate separat pentru valoarea cosului de cumpărături, iar livrarea va fi gratuită numai pentru comenzile a căror valoare depăseste valoarea necesară pentru livrarea gratuită. În cazul în care cumpărătorul indică acest lucru la plasarea celei de-a doua comenzi, iar răspunsul furnizorului indică faptul că această posibilitate există în continuare, furnizorul poate combina comenzile, dar nu va fi posibilă nicio combinare ulterioară a coletelor deja expediate. Furnizorul îsi rezervă dreptul de a modifica taxa de livrare, cu conditia ca modificarea să intre în vigoare la data publicării pe site-ul web. Modificarea nu va afecta pretul produselor deja comandate. Clientul poate afla costul actual de livrare urmând acest link.
6.1. Furnizorul execută serviciile comandate pe Site-ul web la locatia specificată în confirmarea comenzii, transmisă Clientului prin e-mail.
6.2. Clientul are modalitate de plată numai prin ramburs.
6.3. Factura 1. Pentru confirmarea plătii clientului de către Furnizor de servicii, acesta va emite, după trimiterea comenzii, o factură electronică pe adresa email specificată de client. Acceptarea Termenilor si Conditiilor reprezintă acordul primirii facturii electronice. După acceptarea Termenilor si Conditiilor, clientul îsi dă acordul ca Furnizorul să-i emită factura electronică. In conformitate cu cele de mai sus, prin plasarea comenzii, modificarea comenzii si prin acceptarea prezentului Termenilor si Conditiilor, clientul îsi dă acordul explicit pentru primirea facturii electronice emise de Furnizor, în conformitate cu reglementăile în vigoare, respectiv pentru descărcarea acesteia din meniul "Facturile mele" din contul Clientului sau din email-ul trimis de Furnizor în acest sens până la termenul stabilit pentru acest lucru. Factura electronică este disponibilă pe pagina Personală a clientului cel putin până la o data definită, conform legilor speciale (privind TVA si Contabilitatea). Factura emisă de Furnizor este prevăzută, prin însărcinare primită din partea acestuia, Vision-Software Kft. cu marca temporală si semnătura electronică. Factura reprezintă document contabil, care este corespunzător în întregime pentru identificarea fiscală, conform reglementărilor privind Contabilitatea si TVA. Facturile emise pe cale electronică pe baza reglementărilor în vigoare, trebuie păstrate în format electronic. Factura originală electronică, ca document contabil emis pe cale electronică, confirmă în mod autentic existenta drepturilor si obligatiilor privind plata taxelor.
In baza acestora, Clientul care plasează comanda pe cale electronică si doreste să preia produsul prin livrare (transport la dominiciliu) va primi în toate cazurile factura electronică, conform celor de mai sus.
6.4. Factura 2. După transmiterea comenzii, în vederea certificării plătii, Furnizor, poate emite o factură către Client, pe care o va trimite împreună cu produsul livrat.
DREPTUL DE RETRAGERE
Cele cuprinse la acest punct se aplică numai persoanelor fizice care actionează în afara activitătii lor comerciale, a afacerii, meseriei sau profesiei lor, care cumpără, comandă, primesc, folosesc, solicită marfă sau care sunt destinatari ai comunicărilor sau ofertelor comerciale legate de marfă (în continuare: ”Consumator”).
În cazul unui contract vizând vânzarea cumpărarea unui produs, Consumatorul are dreptul de a se retrage din contract, fără a preciza motivele, în termen de treizeci (30) de zile calculate de la data preluării produsului, în cazul livrării mai multor produse, de la preluarea ultimului produs livrat, în cazul produselor compuse din mai multe pozitii sau bucăti, de la preluarea ultimei pozitii sau bucăti, în cazul în care produsul trebuie livrat regulat, pe o perioadă determinată, de la data preluării primului serviciu de către Consumator sau persoana tertă, desemnată de acesta, diferită de transportator.
Consumatorul are dreptul de a-si exersa dreptul de retragere si în perioada dintre încheierea contractului si ziua preluării produsului.
Consumatorului nu îi revine dreptul de retragere
în cazul produselor second hand, dacă după predare consumatorul a îndepărtat eticheta/plomba si a început folosinta acestuia conform destinatiei. Cutia pentru pantofi constituie în fiecare caz partea produsului, nu ambalaj. În cazul în care cutia este deteriorată, dreptul de retragere nu poate fi solicitat. în cazul produselor ne-prefabricate, care au fost confectionate pe baza îndrumărilor consumatorului sau la cererea expresă a acestuia, sau în cazul produselor care au fost confectionate evident pentru persoana consumatorului. în cazul produselor sigilate, care din motive legate de ocrotirea sănătătii sau igienă nu pot fi restituite după deschiderea ce urmează predării (chiloti, lenjerie, sosete).
7.1. PROCEDURA EXERSĂRII DREPTULUI DE RETRAGERE
7.1.1. Dacă Consumatorul doreste să îsi exerseze dreptul de retragere, poate semnaliza intentia sa de retragere către Furnizor exclusiv pe site-ul web, prin intermediul rubricii Meniul personal/Retragere si reclamatii privind calitatea, aflate în meniu. Consumatorul îsi exersează dreptul de retragere la termen, dacă transmite declaratia sa de retragere către Furnizor înainte de expirarea termenului specificat mai sus.
7.1.2. Sarcina dovedirii exersării dreptului de retragere în conformitate cu prevederile cuprinse la punctul 7 revine Consumatorului.
7.1.3. În ambele cazuri, Furnizorul va confirma neîntârziat prin e-mail receptionarea declaratiei de retragere a Consumatorului.
7.1.4. În cazul retragerii în scris, aceasta trebuie considerată ca fiind exersată în termen, dacă Consumatorul transmite declaratia sa în acest sens către Furnizor în termen de 30 de zile.
7.1.5. Furnizorul nu este în măsură să accepte sesizări prin postă sau telefon.
7.1.6. În cazul retragerii, Consumatorul este obligat să restituie produsul comandat fără întârziere nejustificată, însă cel târziu în termen de 14 zile de la comunicarea declaratiei de retragere, la adresa punctelor de livrare specificate mai jos. Punct de livrare/adresă postală: Rapcity Kft. 1046 Budapest, Klauzál utca 9. Ungaria
7.1.7. Termenul se consideră respectat, dacă Consumatorul expediază produsul prin postă (îl trimite prin postă sau îl predă curierului comandat de el) înaintea expirării termenului de 30 de zile.
7.1.8. Cheltuielile restituirii produsului către Furnizor vor fi suportate de Consumator.
7.1.9. Furnizorului nu este în măsură să preia coletele transmise cu plata la destinatar. În afara cheltuielilor restituirii produsului, Consumatorul nu va suporta nici un alt tip de cheltuieli în legătură cu retragerea.
7.1.10. Dacă Consumatorul se retrage din contract, prestatorul va rambursa neîntârziat, însă cel târziu în termen de 14 de zile de la preluarea declaratiei de retragere a Consumatorului, toate contraprestatiile executate de Consumator, inclusiv cheltuielile de transport (achitate pentru livrare), cu exceptia acelor cheltuieli suplimentare care au apărut datorită faptului că Consumatorul a ales o modalitate de transport diferită de modalitatea cea mai ieftină, uzuală, oferită de Furnizor. Furnizorul poate amâna rambursarea până când receptionează produsul returnat.
7.1.11. Pentru rambursare, Furnizorul foloseste modalitatea de plată a transferului; datorită acestui mod de rambursare, Consumatorului nu îi revine nici o cheltuială suplimentară.
7.1.12. Consumatorul poate fi tras la răspundere pentru amortizarea produsului exclusiv în cazul în care aceasta se datorează folosirii produsului într-o măsură care depăseste măsura necesară constatării caracteristicilor, proprietătilor acestuia (aici este asimilat si ambalajul deteriorat).
7.1.13. În cazul contractelor vizând prestarea serviciilor, dacă Consumatorul îsi exersează dreptul de a rezilia contractul după începerea executării contractului, pe parcursul compensărilor reciproce acesta este obligat să ramburseze cheltuielile rezonabile ale Furnizorului.
7.1.14. Furnizorul poate pretinde rambursarea amortizării produsului în măsura care depăseste măsura necesară constatării caracteristicilor, proprietătilor si functionării acestuia, respectiv a cheltuielilor sale rezonabile, dacă acesta a început executarea contractului de prestări servicii la solicitarea expresă a Consumatorului înaintea expirării termenului, si este exercitat dreptul de reziliere.
7.1.15. În cazul produselor sigilate, care din motive legate de ocrotirea sănătătii sau igienă nu pot fi restituite după deschiderea ce urmează predării (chiloti, lenjerie, sosete).
14. Reducere pentru cumpărători frecventi
Începând cu 15.02.2022, am reînnoit programul nostru de loialitate, astfel încât vă puteti bucura de si mai multe reduceri si chiar de si o experientă si mai bună pentru clienti la Rapcity. Cu ajutorul cardului de fidelitate, clientul poate utiliza Rapcity Hungary Kft. în conformitate cu următoarele reguli:
8. GARANTIE
8.1.1. Conform Codului civil si O.G. 151/2003. (IX. 22.), Furnizorlui îi revine obligatia de a asigura garantie, care înseamnă că pe perioada de garantie acesta este exonerat de răspundere numai dacă dovedeste că defectiunea se datorează utilizării necorespunzătoare a produsului.
8.1.2. Durata garantiei (perioada de garantie) începe cu executarea efectivă, adică la data livrării produsului către Client. livrarea Produsului către Client sau, în cazul în care instalarea este efectuată de către Prestatorul de servicii sau de către agentul acestuia sau, în cazul în care instalarea este efectuată de către furnizorul de servicii sau de către agentul acestuia, data instalării. Bunurile de consum durabile sunt definite ca fiind anumite bunuri de folosinsă îndelungată (IX.22.) din Decretul guvernamental 151/2003. care sunt acoperite de o garantie obligatorie de 12 luni în conformitate cu legislatia în vigoare. perioadă de 12 luni. Domeniul de aplicare (vizat) al regulamentului se limitează la noile contracte încheiate în Ungaria. vândute în Ungaria în cadrul unui contract de consum si enumerate în anexa la regulament
în anexă. Un defect nu este acoperit de garan?ie dacă este cauzat după livrarea produsului către Client. după ce bunurile au fost livrate clientului, de exemplu, dacă defectul
- utilizarea necorespunzătoare, nerespectarea instruc?iunilor de utilizare sau
nerespectarea instructiunilor de utilizare,
- depozitare incorectă, manipulare incorectă, deteriorare,
- daunele cauzate de un accident sau de un dezastru natural.
În cazul unui defect acoperit de garantie, clientul trebuie:
- în primul rând, la alegerea sa, repararea sau înlocuirea, cu exceptia cazului în care imposibil de a îndeplini cererea de garantie aleasă de acesta sau dacă este imposibil pentru prestatorul de servicii de a
cererea de garantie ar avea ca rezultat costuri suplimentare dispropor?ionate în comparatie cu cealaltă cerere de garantie,
având în vedere valoarea produsului în starea sa ireprosabilă, gravitatea lipsei de conformitate si prejudiciul adus intereselor clientului ca urmare a executării cererii de garantie.
- în cazul în care furnizorul nu s-a angajat să repare sau să înlocuiască produsul defect, furnizorul va
nu îsi poate îndeplini obligatia într-un termen rezonabil si fără a aduce atingere intereselor consumatorului sau interesul Clientului în repararea sau înlocuirea a încetat să mai existe, Clientul - la alegerea sa, să solicite o reducere proportională a pretului de achizi?ie, defectul va fi remediat de către furnizor pe cheltuiala furnizorului, fie să facă reparatia defectului de către o altă parte, fie să se retragă din contract.
Nu se poate face nicio anulare pentru defecte minore.
Reparatia sau înlocuirea trebuie să fie efectuată în conformitate cu caracteristicile produsului si cu asteptările rezonabile ale clientului. caracteristicile produsului si utilizarea preconizată a acestuia, se efectuează într-o perioadă de timp rezonabilă si fără a aduce atingere intereselor clientului. Furnizorul se străduieste să efectueze reparatia sau înlocuirea în termen de maximum cincisprezece zile. Perioada de garantie nu include partea din perioada de reparatie în care clientul nu poate utiliza produsul conform destinatiei sale. Perioada de garantie este limitată la perioada în care produsul sau o parte a produsului în cazul reparării produsului reparat (parte a produsului) si a defectului rezultat în urma reparatiei, perioada de garantie începe din nou.
8.1.3. Costurile legate de îndeplinirea obligatiei de garantie sunt suportate de către prestatorul de servicii.
8.1.4. cauza defectului a apărut după executare. 15 zile pentru inspectie
8.1.5. Cu toate acestea, Clientul nu va avea dreptul de a reclama pentru acelati defect Clientul nu are dreptul de a reclama acelati defect pentru acelati motiv,
aceeati cerere în acelati timp. Fără a aduce atingere acestor limitări, Clientul poate drepturile prevăzute în cadrul garantiei, fără a aduce atingere drepturilor prevăzute la clauzele 9.1 si 9.2
8.1.6. Garantia nu aduce atingere drepturilor legale ale Clientului, în special în ceea ce priveste garantia produsului si daunele.
8.1.7. În cazul în care între părti apare un litigiu care nu poate fi solutionat pe cale amiabilă, Clientul poate.
poate initia o procedură de conciliere, în conformitate cu clauza 12.2.
8.2. Garantia voluntară
8.2.1. (garante) pentru perioada indicată în descrierea produsului de pe site-ul web, care este reglementată de Decretul guvernamental. Durata garantiei poate fi mai mare decât perioada prevăzută în regulamentul guvernamental. Garantia Furnizorului de servicii pentru fiecare Produs este limitată la perioada de valabilitate a Produsului. durata de viasă a fiecărui produs, cel târziu prin intermediul informatiilor de pe factură furnizate în momentul primirii produsului de către Client. pe factura furnizată de client. Garantia voluntară prevăzută în această clauză se limitează la garantia dintre Furnizorul de servicii si ti Codul civil, astfel cum este definit în Codul civil.
9. RESPONSABILITATEA
9.1. Garantia pentru accesorii
9.1.1.1.
prestatorul de servicii pentru prestatia defectuoasă. În cazul unui contract de consum, clientul poate invoca o cerere de garantie în termen de prescriptie de 2 ani de la data primirii bunurilor pentru defecte ale bunurilor care existau deja la momentul livrării. După expirarea termenului de prescriptie de doi ani, clientul nu îsi mai poate exercita drepturile în temeiul garantiei.
9.1.2. În cazul unui contract încheiat cu o persoană care nu este consumator, reclamantul îndreptăsit poate să îti exercite drepturile de garantie în timpul perioadei de prescriptie de 1 an de la data primirii.
9.1.3. Clientul poate, la alegerea sa, să solicite repararea sau înlocuirea, cu exceptia cazului în care îndeplinirea cererii de despăgubire aleasă de client este imposibilă sau ar implica costuri suplimentare dispropor?ionate pentru furnizor în comparatie cu îndeplinirea celeilalte cereri de despăgubire. În cazul în care repararea sau înlocuirea nu a fost sau nu ar fi putut fi solicitată de către client, acesta poate solicita o reducere proporsională a remuneratiei sau poate solicita repararea sau înlocuirea defectului de către o altă parte pe cheltuiala prestatorului de servicii sau, în ultimă instantă, poate rezilia contractul. Nu există un drept de retragere pentru defecte minore.
9.1.4. Clientul poate trece de la o garantie de convenientă la alta, dar va suporta costul schimbării, cu exceptia cazului în care aceasta a fost justificată sau dacă furnizorul de servicii a oferit un motiv pentru aceasta.
9.1.5. Clientul trebuie să notifice defectul imediat după descoperirea acestuia, dar nu mai târziu de data de Clientul trebuie să notifice Furnizorul de servicii imediat după descoperirea erorii, dar nu mai târziu de două luni de la descoperire.
9.1.6. Clientul poate solicita direct Furnizorului de servicii pentru cerere.
9.1.7. În termen de sase luni de la data executării contractului, cererea de despăgubire pentru nici o altă conditie decât notificarea defectului, dacă Clientul dovedeste că a achizitionat produsul de la furnizorul de servicii (prin prezentarea unei facturi sau a unei copii a facturii). într-un astfel de caz, furnizorul de servicii va fi scutit de garan?ie numai dacă respinge această prezumtie, si anume. dovedeste că defectul produsului a apărut după livrarea către client. În cazul în care Furnizorul poate dovedi că defectul a fost cauzat de o cauză imputabilă Clientului defect, furnizorul nu este obligat să accepte cererea de garantie a clientului. A tase luni de la data executării, Clientul va fi totusi obligat să dovedească faptul că viciul pe care l-a descoperit exista la momentul executării.
9.1.8. În cazul în care Clientul pretinde garantie de la produs - în ceea ce priveste defectul indicat - parte a produsului care poate fi atribuită piesei defecte, cererea de garantie nu se va se consideră a fi invocată pentru celelalte părti ale produsului.
9.2. Garantia produselor
9.2.1. În cazul unui defect al produsului (bun mobil), Clientul, în calitate de consumator, poate, la alegerea sa - dreptul de a solicita o garantie subsidiară, astfel cum este definită în clauza 9.1, sau o garantie a produsului să depună o cerere de despăgubire pentru răspunderea pentru produse.
9.2.2. Cu toate acestea, clientul nu are dreptul de a revendica pentru acela?i defect. cererile de garantie si de garantie a produsului pentru acelati defect în acelati timp si în paralel aceeasi afirmatie. Cu toate acestea, în cazul unei cereri de garan?ie a produsului care are succes, produsul înlocuit produsul înlocuit sau piesa reparată, clientul trebuie să contacteze producătorul împotriva producătorului.
9.2.3. Clientul poate solicita doar repararea produsului defect sau înlocuirea produsului defect. În cazul unei cereri de garantie a produsului, defectul produsului va fi Clientul trebuie să dovedească defectul.
9.2.4. Un produs este considerat defect dacă, în momentul în care este introdus pe piată, nu este conform cu cerin?ele de calitate în vigoare la momentul comercializării sale; sau caracteristicile specificate în caietul de sarcini al produsului.
9.2.5. Cererea de garantie a Clientului va intra în vigoare de la data la care produsul de către producătorul produsului. După expirarea acestei perioade, clientul îti pierde acest drept. Clientul este obligat să notifice producătorului defectul fără întârziere după descoperirea acestuia. Defectul notificate în termen de două luni de la descoperirea defectului se consideră că au fost notificate fără întârziere se consideră că a fost notificată fără întârzieri nejustificate. Consumatorul este răspunzător pentru orice prejudiciu care rezultă din întârzierea notificării.
9.2.6. Cererea de garantie a produsului clientului la producătorul sau distribuitorul obiectului mobil. sau distribuitorul bunurilor.
9.2.7. În sensul Codului civil, producătorul si distribuitorul unui produs sunt considerati a fi producătorul.
9.2.8. Producătorul sau distribuitorul este scutit de obligatiile sale de garantie a produsului numai dacă,
dacă poate dovedi acest lucru:
- produsul nu a fost fabricat sau pus în circulatie în cadrul activităsii sale comerciale; sau
- defectul nu era prezent, conform stadiului stiinsei si tehnologiei, în momentul în care produsul a fost introdus pe piată
nu ar fi putut fi prevăzute la momentul fabricării sau
- defectul produsului se datorează aplicării unei legi sau a unui standard obligatoriu stabilit de o autoritate publică.
9.2.9. Producătorul sau distribuitorul nu trebuie să dovedească decât un singur motiv de scutire.
10. CONTACT
10.1. Informatiile de pe Site au fost postate cu bună credinsă, dar nu sunt informatiile sunt furnizate doar în scop informativ, iar furnizorul de servicii nu este responsabil pentru acuratesea sau caracterul complet al informatiilor.
pentru corectitudinea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate.
10.2 Clientul poate utiliza Site-ul numai pe riscul său si este de acord că. Furnizorul de servicii nu va fi responsabil pentru niciun prejudiciu material sau imaterial care rezultă din utilizarea site-ului. daunele cauzate în mod intentionat, prin neglijensă gravă sau printr-o infractiune penală, sau prin utilizarea site-ului web, si vătămarea viesii, a integritătii corporale sau a sănătăsii.
10.3 Furnizorul de servicii exclude orice responsabilitate pentru comportamentul utilizatorilor site-ului web. Clientul este pe deplin si exclusiv responsabil pentru comportamentul său, iar Furnizorul de servicii nu este răspunzător pentru orice astfel de comportament. În astfel de cazuri, prestatorul cooperează pe deplin cu autorită?ile competente pentru a detecta orice încălcări.
10.4. pagini ale altor furnizori de servicii. Acesti furnizori de servicii sunt responsabili pentru practicile de confidentialitate si alte Furnizorul de servicii nu este responsabil pentru practicile de confidentialitate sau pentru alte activităti ale acestor furnizori de servicii.
10.5. Furnizorul de servicii are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul care vă poate fi pus la dispozitie prin utilizarea de către dvs. a site-ului web si de a face orice modificări la continutul pe care l-asi postat. Furnizorul de servicii are dreptul, dar nu si obligatia, de a căuta indicii de activitate ilegală.
10.6 Datorită caracterului global al internetului, Clientul este de acord să actioneze în conformitate cu prevederile legilor nationale aplicabile atunci când utilizează Site-ul. În cazul în care orice activitate legată de utilizarea Site-ului nu este permisă de legile tării Clientului, Clientul va fi singurul responsabil pentru această utilizare.
10.7 În cazul în care Clientul descoperă orice con?inut inacceptabil pe Site, acesta trebuie să notifică imediat furnizorul de servicii. În cazul în care furnizorul de servicii, în cursul activitătii sale de bună credin?ă informa?iile, aceasta are dreptul de a sterge imediat informatiile sau de a le să modifice informatiile.
11. DREPTURILE DE AUTOR
11.1 Site-ul web este protejat prin drepturi de autor. Furnizorul de servicii este titularul drepturilor de autor sau utilizator autorizat al drepturilor de autor asupra site-ului web si asupra materialelor disponibile pe sau prin intermediul site-ului web. site-ul web si serviciile furnizate prin intermediul acestuia, sau altă proprietate intelectuală (inclusiv, fără limitare, toate elementele grafice si alte materiale), aspectul si designul interfetei site-ului web, software-ul si alte drepturi de proprietate intelectuală utilizate solutii, idei si implementări).
11.2. sau tipărirea oricărei părti a site-ului web sau a oricărui alt suport pentru uz privat sau pentru acordul scris al furnizorului de servicii. Orice utilizare dincolo de uzul privat - cum ar fi stocarea într-o bază de date, transmiterea, publicarea sau descărcarea, comercializarea comercializarea - este permisă numai cu acordul prealabil scris al furnizorului de servicii.
11.3. Înregistrarea, utilizarea site-ului web sau orice altă prevedere a acestor CGC nu conferă Clientului dreptul de a orice nume comercial sau marcă comercială afisată pe site-ul web în orice mod, si nici nu se va aplica vreuna dintre prevederile din Utilizarea site-ului web în scopul pentru care a fost conceput, utilizarea site-ului web în scopul propus, afisarea site-ului web, reproducerea temporară necesară în acest scop si realizarea de copii pentru uz privat nu poate fi utilizată sub nicio altă formă fără acordul prealabil scris al utilizate sau exploatate în orice alt scop.
12. OP?IUNI DE APLICARE A LEGII
12.1. Tratarea reclamatiilor
Clientul poate depune plângeri de consum cu privire la produs sau la activităsile Prestatorului de servicii
următoarele date de contact:
Serviciul Clienti (Serviciul Clienti):
- Adresa postală:1073 Budapesta, Kertész utca 24-28.
- Serviciul clienti prin telefon: Programul de lucru al serviciului clienti.
- Persoana de contact: Gáspár Virginia, Manager Serviciul Clienti
- E-mail:CONTACTATI-NE
Clientul poate depune o reclamatie a consumatorului cu privire la un produs sau la o activitate folosind datele de contact prevăzute la punctul 12.1.
În conformitate cu legislatia în vigoare, Furnizorul de servicii va investiga reclamatia verbală (în magazin) cu promptitudine si, dacă natura reclamatiei permite acest lucru, o va remedia după cum este necesar. În cazul în care clientul nu este de acord cu modul în care a fost tratată reclamatia sau în cazul în care nu este posibilă investigarea imediată a reclamatiei, furnizorul de servicii va întocmi imediat o evidentă a reclamatiei si a pozitiei sale cu privire la aceasta si va furniza o copie a înregistrării.
- nu se acceptă nicio plângere verbală făcută personal
- în cazul unei reclamatii orale comunicate telefonic, aceasta este comunicată clientului cel târziu în acelati timp cu răspunsul pe fond la reclamatia scrisă, astfel cum se specifică în sectiunea referitoare la reclamatiile scrise, si se procedează în conformitate cu prevederile reclamatiei scrise.
Furnizorul de servicii examinează reclamatia scrisă si răspunde la aceasta în termen de treizeci de zile de la primirea ei si se asigură că răspunsul ajunge la client. În cazul în care furnizorul de servicii respinge reclamatia, acesta îsi motivează pozitia în răspunsul său privind fondul respingerii.
Furnizorul de servicii păstrează o înregistrare a reclama?iei ?i o copie a răspunsului timp de cinci ani.
Furnizorul de servicii acceptă reclamatiile din partea clientului folosind detaliile de contact direct furnizate în sectiunea 12.1.
12.2. Alte optiuni de executare
În cazul unui litigiu de consum între Furnizorul de servicii si Client
nu este rezolvată în cursul negocierilor cu furnizorul de servicii, sunt disponibile următoarele optiuni de executare silită
sunt disponibile pentru client:
- Înregistrarea în registrul clientului. Cartea clientului este disponibilă în toate magazinele Furnizorului de servicii.
Registrul de clienti al Clientului este disponibil în toate magazinele furnizorului. Furnizorul de servicii va răspunde în scris, în termen de 30 de zile, la observatiile făcute aici.
- Plângeri către autorităsile de protectie a consumatorilor. În cazul în care Clientul nu îsi exercită drepturile de consumator
drepturile de consumator, acesta are dreptul de a depune o plângere la autoritatea de
autoritatea de protectie a consumatorilor de la locul de resedintă. După examinarea plângerii, autoritatea decide cu privire la
procedura de protectie a consumatorilor.
Organismul de conciliere. Calitatea, siguran?a ?i răspunderea pentru produse aplicarea normelor privind răspunderea pentru produse ?i încheierea ?i executarea contractelor contractului ?i a executării contractului, Clientul poate solicita poate sesiza organismul de conciliere competent pentru locul de re?edin?ă sau de ?edere. organismul competent pentru locul în care este stabilit prestatorul de servicii sau la camera profesională competentă a a Camerei de recurs de la sediul social al prestatorului. Norme aplicabile organismului de conciliere În sensul legii, un consumator este o organiza?ie civilă sau o biserică în sensul legii, Un consumator care cumpără sau comandă bunuri este, de asemenea, considerat a fi un organism civil, o biserică sau o comunitate, o asocia?ie de locuin?e, o microîntreprindere, o întreprindere mică sau mijlocie, prime?te, utilizează, folose?te sau comunică în scopuri comerciale în legătură cu mărfurile, destinatarul unei oferte.
Datele de contact ale Biroului de Conciliere din Budapesta:
1016 Budapesta, Krisztina krt. 1013, 1014 Krt. 99. 310.
Adresa postală: 1253 Budapesta, PO Box 10.
Adresa de e-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu
Numărul de telefon central: +36 1 488 2131
Fax: +36 1 488 2186
Conciliatorul poate fi contactat la următorul link, în functie de locul de resedintă (domiciliu) al Clientului
pentru solutionarea litigiilor în materie de consum. Prestatorul de servicii este obligat să participe la procedurile de conciliere. În sensul prezentului punct, cooperarea include trimiterea unui răspuns. În cazul litigiilor transfrontaliere ale consumatorilor legate de contractele de vânzare online, consumatorii pot solu?iona litigiile transfrontaliere legate de achizisiile online pe cale electronică, prin depunerea unei reclamatii electronice prin intermediul platformei online disponibile la următorul link. Pentru a face acest lucru, consumatorii trebuie doar să se înregistreze pe platforma online disponibilă la link-ul de mai sus, să completeze un formular de cerere complet ?i să îl trimită electronic la Biroul de Conciliere prin intermediul platformei. Astfel, consumatorii îsi pot exercita drepturile cu usurintă, în ciuda distantelor implicate.
În Ungaria, Biroul de Conciliere din Budapesta (BBT) are dreptul de a actiona în cazul vânzărilor online. sau contracte de servicii între consumatori si comercianti în cadrul tranzactiilor transfrontaliere referitoare la comersul online între comercianti si consumatori.
- Proceduri judiciare. Clientul are dreptul de a-si exercita dreptul de a solicita despăgubiri în urma unui litigiu de consum
să îsi valorifice creanta în fasa unei instante în cadrul unei proceduri civile în temeiul Codului civil V din 2013 si III din 1952 privind Codul de procedură civilă.
din Codul de procedură civilă al Republicii Romania.
13. ALTE DISPOZITII
13.1. Magazinul online Rapcity.hu este un sistem informatic bazat pe ASP.NET, securitate Cu toate acestea, vă recomandăm să efectuati modificările necesare pentru securitatea site-ului dumneavoastră. Utilizasi un software de protectie împotriva virutilor si a programelor spyware cu o bază de date actualizată, instalasi actualizări de securitate pentru sistemul de operare. Achizitionarea de pe site-ul web implică utilizarea de Cunoasterea de către client a limitărilor tehnice si tehnologice ale internetului si utilizarea tehnologiei acceptarea potentialului de eroare inerent tehnologiei.
13.2. În magazinul si în magazinul online al Prestatorului de servicii, se pot utiliza numai produse de uz casnic cantităti pentru uz casnic.
13.3 Furnizorul de servicii are dreptul de a modifica unilateral termenii si conditiile prezentelor CGC în orice moment. A Furnizorul de servicii informează clientul cu privire la aceste modificări prin intermediul interfetei site-ului web. A
După modificare, utilizarea Site-ului va fi supusă conditiei ca Clientul pe site-ul web si în modul prevăzut în acesta.
14. Reducere pentru cumpărători frecventi
Începând cu 15.02.2022, am reînnoit programul nostru de loialitate, astfel încât vă puteti bucura de si mai multe reduceri si chiar de
si o experientăsi mai bună pentru clienti la Rapcity.
Cu ajutorul cardului de fidelitate, clientul poate utiliza Rapcity Hungary Kft.
în conformitate cu următoarele reguli:
Programul Loyalteam:
Pentru fiecare HUF cheltuit, participantii la program vor primi reducerea corespunzătoare nivelului de reducere. Pentru fiecare punct cheltuit în cadrul programului, fiecare membru al programului are dreptul la un credit Assist(punct). Pentru fiecare nivel de credit pe care îl obtinesi, vesi primi un punct de loialitate pentru fiecare nivel de bonus pe care l-asi obtinut. Vesi fi eligibil pentru următoarele bonusuri de program: Ziua de na?tere: voucher cadou corespunzător nivelului de reducere al acestora Reducere a costurilor de expediere
Notificarea prin SMS a promotiilor
Acces timpuriu la promotii
Toate persoanele fizice care se înregistrează online în programul Rapcity Loyalteam se înscrie automat în contul Loyalty. Rapcity îsi rezervă dreptul de a adăuga membri de loialitate suplimentari. tipuri de carduri, ale căror reguli vor fi definite într-un contract individual. într-un acord separat. Participarea la programul Rapcity Loyalteam este exclusă pentru asociatii, revânzători si alte drepturi de reducere permanentă.
Validitate
Participarea la programul Rapcity Loyalteam de la data înregistrării online până la revocare este valabil din momentul retragerii. La expirare, reducerile oferite de program nu vor mai fi nu vor mai fi disponibile. Fiecare persoană fizică poate avea doar o singură înregistrare. Frauda, utilizarea mai multor conturi sau abuzul de orice fel al programului va duce la anularea imediată a contului. excludere!
Colectia de asistente
Colectia de asistente începe cu prima achizitie.
În cazul cumpărăturilor personale, asistentele pot fi creditate numai în contul unui participant la program. în prezenta persoanei fizice care participă la program, cu dovadă de identitate! Pentru a colecta ajutoare în magazinul online este necesar un cont înregistrat în magazinul online. Asistentele sunt creditate automat pentru cumpărăturile efectuate de un utilizator care este conectat la magazinul online. Contul meu / Asistentele mele / Cupoanele mele. Pentru fiecare FT cheltuit, asistentele vor fi creditate în contul titularului de card la nivelul de reducere. nivelul titularului de card. Participarea la program este netransferabilă, iar ajutoarele din cadrul acestuia nu pot fi schimbate în numerar. rambursabile în numerar. La sfârtitul comenzii, Asistentele vor fi setate la "nu sunt încă disponibile pentru utilizare", disponibile pentru utilizare la decontarea facturii sau la primirea sumei în numerar la livrare acestea devin disponibile!
Utilizarea asistentei
Pase decisive colectate pot fi convertite în HUF la achizitiile următoare, 1 Pase decisive = 1 HUF pentru valoarea de schimb de 1 HUF. Asisturile pot fi răscumpărate în momentul achizitiei la nivelul de reducere care corespunde cu % din nivelul lor, dar până la 50% din pretul produsului. Reducerile nu se pot combina. Rapcity poate anula acest lucru în mod individual. În orice caz, un maxim de 1 Tipul de asistent poate fi utilizat, dar poate varia în cadrul unei comenzi pentru mai multe produse! Atunci când se utilizează Asist, doar suma plătită în HUF va fi creditată pentru Asist. Asistă!
Există mai multe moduri de a răscumpăra Asists, în persoană, în magazinele Rapcity si în magazinul online. În cazul achizitiilor în persoană, răscumpărarea de Ascits este posibilă numai pentru persoanele fizice care participă la program. în prezenta unei persoane care este participant la program, cu o dovadă de identitate! Răscumpărarea în magazinul online, în partea dreaptă a interfetei cosului de cumpărături, poate fi găsită la rubrica Asistă răscumpărarea. din partea dreaptă a butonului Ascist.
Valabilitatea asistentilor:
Asistentele câstigate în Loyalteam pot fi folosite timp de maxim 6 luni! Acesta este . După ce vă informati clientii, asistentele colectate, dar neutilizate, vor fi anulate. vor fi sterse.
Notificări prin e-mail
Vesi fi notificat lunar cu privire la soldul ajutoarelor dumneavoastră. clienti si cu o săptămână înainte de expirarea asistentelor si, ulterior, cu o săptămână înainte de expirarea asistentelor Cu 1 zi înainte de sfârtitul perioadei de valabilitate a asistentei!
ALTE INFORMATII IMPORTANTE:
Utilizarea Asistentelor nu poate fi combinată cu nicio altă reducere. Utilizarea de produse la pret redus si Gama de oferte promoionale si servicii se poate modifica în fiecare lună. Ofertele speciale sau produsele promotionale pot varia de la o lună la alta. Asistentele care pot fi folosite pentru produse promotionale sau pentru oferte speciale sunt diferite de produsele cu pre? întreg ?i sunt unice pentru fiecare campanie. ?i pot fi creditate sau utilizate în conformitate cu regulile individuale!
15. Cine se califică drept revânzătors
Oricine este clasificat ca revânzător de către angajatii Rapcity Hungary Kft.
Pentru a descărca Termenii si conditiile în format pdf, faceti clic aici!
Budapesta, 23.12.2022.