Garantie de returnare bani 100%
NEW
NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS
NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS

NIKE AF1 PIXEL SE WMNS

WHITE/WHITE-WHITE-WHITE
Fă clic la mărimile accesibile!
EURUSUKCM
4411 12928 12
Online Alege mărimea!
509 RON
Îl cumpăr
  • Informatii de livrare

    Informatii de livrare

    Livrare gratuită la comenzile peste 480  RON

  • Previzualizare imprimare
  • Distribuire

    Distribuire

  • Cod: CV8481-100
Nike AF1 Pixel SE
Women's Shoe
ÍRD ÚJRA AZ EDZŐCIPŐK TÖRTÉNELMÉT.
Időzíts pontosan a Nike Air Force 1 Pixel SE cipőben, amely újragondolt utcai stílust kínál nőktől nőknek. Az új logó és a kígyóbőr díszítőelemek vadságot kölcsönöznek, az aszimmetrikus talp és középtalp nagy, pixeles elemei pedig modern hangulatot kölcsönöznek. A szemrebbenés nélküli merészséggel megfordított Swoosh azt üzeni, hogy nemcsak benne vagy a játékban, hanem te irányítod.

Az állatmintás díszítőelemek becsempészik a természetet a megjelenésedbe – egy kis vadsággal és pont elegendő merészséggel.
A puha, texturált rátétek az új, réteges Swoosh fokozzák a mélységérzetet, és izgalmas, új külsőt adnak a kosaras múltra visszatekintő cipőnek.
A klasszikus Air Force 1 középtalpa eltúlzott méretű, a pixeles bütykök pedig megemelik a talpat, ami friss, vagány és nőies megjelenést, valamint tartósságot eredményez.
Az új talpon a habot az erős igénybevételnek kitett területeken gumibütykökkel erősítettük meg a könnyű párnázás, a tartósság és a tapadás érdekében.
A megemelt fűzőlyukak és a saroktalpszél a frissesség látványát nyújtja, míg a lábujj-perforációk eltávolítása letisztult, áramvonalas külsőt eredményez.
A nyelven, a saroknál és a cipőfűződíszen elhelyezett új kockalogó új fejezetet nyit az AF1 történetében.
A luxusminőségű, visszafogott felsőrész sima bőrből készült, míg a rejtett varrások zavartalan stílust kínálnak.