Garantie de returnare bani 100%
JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL
JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL JORDAN STAY LOYAL

JORDAN STAY LOYAL

BLACK/BLACK-COOL GREY
Fă clic la mărimile accesibile!
EURUSUKCM
407625
428 127 1226 12
42 129827
44 1210 129 1228 12
Online Alege mărimea!
574 RON
Îl cumpăr
 • Informatii de livrare

  Informatii de livrare

  Livrare gratuită la comenzile peste 480  RON

 • Previzualizare imprimare
 • Distribuire

  Distribuire

 • Cod: DB2884-002
TARTÓS, EGÉSZ NAPOS KÉNYELEM A FLIGHT ÖRÖKSÉGÉVEL.
A múltunkból egyenesen a jövőbe. A Jordan Stay Loyalban a klasszikus Air Jordan 12-ből ihletet merítve egy új, mégis ismerős megjelenésű cipő köszön vissza. A 12-es modell ihlette tartósság jegyében strapabíró bőr rátétekkel rendelkezik, a halszálkamintás tapadófelületű gumitalp pedig körülöleli a lábfejed, a talpéleket és a sarkad. A sarok látható Air párnázása feltűnő megjelenésű, emellett ruganyos, egész napos kényelmet nyújt, amelyből sosem elég.

Egyedi Air Jordan 12-stílus
MJ egyik legtartósabb meccscipője, az Air Jordan 12 alapján készült. A Stay Loyal a nyomdokaiban jár vastag, réteges rátéteivel, dupla öltésvonalaival és a külső talp gumijával, amely körbeöleli az oldalakat és a cipő hátulját.
Férj hozzá az Airhez
A sarok nagy Air egysége egész napos kényelmet és párnázást kínál. Az oldalakon lévő ablak betekintést nyújt az egyik legkedveltebb és legidőtállóbb technológia működésébe.
Klasszikus tartósság
A vastagon szőtt textilanyagot Air Jordan 12 ihlette sugárzó, tónusos öltésvonalak díszítik. A lábujjaknál, a felső fűzőlyukaknál és a saroknál lévő méretes bőr rátétek gondoskodnak a tartósságról.

More Details
 • Hálós sarokhúzófül
 • Számos Jumpman logó