Garantie de returnare bani 100%
NIKE ZOOM KD12 NIKE ZOOM KD12 NIKE ZOOM KD12 NIKE ZOOM KD12 NIKE ZOOM KD12 NIKE ZOOM KD12
NIKE ZOOM KD12 NIKE ZOOM KD12 NIKE ZOOM KD12 NIKE ZOOM KD12 NIKE ZOOM KD12 NIKE ZOOM KD12

NIKE ZOOM KD12

BLUE GAZE/PHOTO BLUE-BLUE TINT
"BLUE GAZE"
SOLD OUT
  • Informatii de livrare

    Informatii de livrare

    Livrare gratuită la comenzile peste 480  RON

  • Previzualizare imprimare
  • Distribuire

    Distribuire

  • Cod: AR4229-400
Kevin Durant mindig nyugodtnak tűnik – egészen addig, amíg támadásba nem lendül. Játékstílusa kimért, mégis robbanékony, nehezen kivédhető és megállíthatatlan. A legújabb Nike Zoom Air technológiával ellátott KD12 cipőt az ő domináns stílusához és a mérkőzés egész ideje alatt tartó végtelen energiájához terveztük.

A teljes hosszúságú Nike Zoom Air párnázás a lábfejed alakját követi, és egyenletes sarok és lábujjrész közötti súlypontáthelyezést nyújt. A párnázást a neves sportolók által ihletett cipők történelmében most először közvetlenül a felsőrészre varrtuk, nem pedig habszivacsba építettük be, így dinamikusan reagál a rá kifejtett erőre. A sarokba beillesztett további Zoom Air egység fokozott ruganyosságot biztosít a pályán.

A négyirányú Flywire-szálak célzott stabilitást és igény szerinti rögzítést biztosítanak. Ellazulnak, ha nem mozogsz, de amikor szükséged van rájuk, akkor jól teljesítenek.

A könnyű, többrétegű hálós rész minimális betéttel rendelkezik a kisebb merevség és a bejáratott érzés érdekében.

A perforált középtalp megtartja a habszivacs rendkívüli rugalmasságát, miközben csökkenti az össztömeget, és láthatóvá teszi a benne rejlő párnázást.

A talpbetét a Nike Zoom Air párnázás felett helyezkedik el, és vékony réteget ad hozzá, így egyenletes érzést nyújt a teljesítmény feláldozása nélkül.

A Flyknit-szerkezetű nyelv kényelmesen fedi a lábfej felső részét, az így létrejött fokozott szigetelés pedig puha, párnázott érzetet nyújt.
A 3/4-es szárat körülvevő perforált párnázás átöleli a bokát a kényelmes illeszkedésért.
A gumi külső talp kiváló tapadást nyújt.
A textil és szintetikus felsőrész körülöleli a lábfejed.