Garantie de returnare bani 100%
JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3 JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3 JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3 JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3 JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3 JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3
JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3 JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3 JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3 JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3 JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3 JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3

JORDAN "WHY NOT?" ZER0.3

WASHED CORAL/PALE IVORY-BLACK
Fă clic la mărimile accesibile!
EURUSUKCM
35 123 12322
Online Alege mărimea!
616 RON
369,6 RON
Îl cumpăr
 • Informatii de livrare

  Informatii de livrare

  Livrare gratuită la comenzile peste 480  RON

 • Previzualizare imprimare
 • Distribuire

  Distribuire

 • Cod: CD3003-600

Jordan "Why Not?" Zer0.3
Men's Basketball Shoe
ÚJRAKALIBRÁLT KÁOSZ.
A kosárlabdázás egyik legharciasabb játékosának, a tripla-dupla dinamó Russell Westbrook rettenthetetlenségéhez megfelelő mozgás, izomzat és mentalitás párosul, amit a statisztikák is alátámasztanak. A Jordan „Why Not?” Zer 0.3 Russ kaotikus játékára van hangolva – a lábboltozatpánt a rögzítésről gondoskodik, a nagy méretű párnázási egység pedig segíti keményen és gyorsan a kosárra törni.

Dinamikus, akár Russ
A cipő elejébe épített, kifejezetten Russ számára tervezett nagy méretű Air Zoom Turbo egység ívelt, így követi a lábfej természetes vonalát. Ahogy Russ letámadja a pályát, a párnázás különböző pontjai aktiválódnak, ami folyamatos dinamizmust tesz lehetővé.
Stabil rögzítés
A letisztult, állítható lábboltozatpánt egy egyszerű mozdulattal meghúzható, hogy stabilan rögzítve maradjon a belső talprészed felett.
Jellegzetes részletek
Az osztott külső talp, a csipkézett dizájn és az anyagok bátor kombinálása kiemeli a tömegből a Russ nevével fémjelzett, jellegzetes termékeket. A fényváltós részletek és a cipő alján található, látható méretcímke tovább díszíti a cipőt.
Urald a káoszt
A gumi külső talp 2 részre oszlik, így csökkentve a súlyt. A többirányú tapadás segít, hogy kézben tartsd a dolgokat, miközben a pályán eluralkodik a káosz.
A kétrétegű textilanyag könnyű és jól szellőzik, a nyitott hálós részek pedig láthatóvá teszik az alsóbb rétegeket.
A 2 külső talp közti merev, öntött műanyagdarab tartást biztosít.

További részletek

 • Megerősített lábujjrész
 • Puha, párnázott szár
 • Színváltó részletek
 • Külső méretcímke