Garantie de returnare bani 100%

Törzsvásárlói program

 

Ki minősül törzsvásárlónak?

 

Az a magánszemély, aki legalább 100 000 Ft-ért vásárolt már nálunk.

 

Mit jelent a Rapcity/Footure Törzsvásárlói Program?

 

  1. 100.000 Ft feletti vásárlás után 10% kedvezményt adunk minden teljes árú termékünk vételárából.
  2. Egyedi akciók / kedvezmények
  3. Email/SMS értesítés újdonságokról, akciókról

 

Hogyan lehetsz a Törzsvásárlói Program részese?

 

Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni magad az oldalunkra maganszemélyként! Ezt megteheted IDE kattintva, vagy sétálj be üzletünkbe, ahol kollégáink segítenek Neked a regisztrációban.

Már van regisztrációm az oldalhoz, hogyan tovább?

 

Ha már korábban vásároltál nálunk, és elérted 100.000 Ft-os limitet, jogosulttá válsz a fix 10%-os kedvezményre. Ebben az esetben kérlek következő vásárlásod előtt egyeztess kollegáinkkal, hogy be tudják állítani Neked a kedvezményedet.

 

Hogyan tudom ezt megtenni?

 

Behozod a nyugtáidat az üzletünkbe vagy emailben elküldöd az info@rapcity.hu e-mail címre  számláid másolatát az email címeddel együtt, kollegáink pedig felvezetik a vásárolt összeget Neked!

Személyes vásárlásnál is tudom használni a TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMOT?

Természetesen! Minden személyes vásárlásnak is nyoma van a rendszerünkben, és összevonódik a webshopos rendelés összegével. Miután átlépted a 100.000 Ft-os határt, minden vásárlásodra vonatkozik a kedvezmény! Bolti vásárlásnál azonosításra van szükség, ami diákigazolvánnyal, személyi igazolvánnyal vagy jogosítvánnyal lehetséges. Csak sikeres beazonosítás után vagy jogosult az engedményre!

 

Ha bármi egyéb kérdésed lenne a Rapcity Törzsvásárlói Programmal kapcsolatban, vedd fel a kapcsolatot  ügyfélszolgálatunkkal, az info@rapcity.hu e-mail címen vagy a +36 1 44 33 023 telefonszámon!